Na Dvadesetom međunarodnom takmičenju vozača       
DVA PEHARA ZA LASTINE VOZAČE
Na Dvadesetom međunarodnom takmičenju vozača 08.oktobra 2023. godine u Beogradu, Lastini vozači osvojili su drugo mesto u ekipnoj konkurenciji u D kategoriji i drugo mesto u pojedinačnoj konkurenciji u istoj kategoriji, za koje se svojom spretnošću i umećem izborio vozač Dalibor Spasić.
Generalni sponzor i domaćin ove manifestacije bilo je JKP Beograd put. Takmičenje je organizovano u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji za vozače putničkih automobila (B kategorija), kombi vozila (B1 kategorija), kamiona (C kategorija) i autobusa (D kategorija), uz učešće oko 100 takmičara iz JPP Ljubljana, Arrive Srbija, GSP Beograd, Laste, JKP Beogradski vodovod i kanalizacija, PTT Srbija i JKP Beograd put.
U upravljanju četvorotočkašima, Lastu je predstavljala jedna ekipa u D kategoriji, a činili su je vozači: Saša Lukić , Dalibor Spasić  i Milovan Jokić  i vođa ekipe Duško Gvozdić, šef saobraćaja PO Avala. Drugu ekipu činile su pripadnice lepšeg pola: Tatjana Đilas, Ana Božić  i Dragana Paunović koje su se nadmetale u B kategoriji, a vođa ekipe bio je Marko Ignjatović.
Nakon napornog dana, tokom kojeg su učesnici na najlepši način prezentovali veštine, znanja i iskustva ove profesije, najboljima su dodeljene nagrade na svečanom druženju, na splavu Kaza di Bjanka Deluks. Prva mesta u B, B1 i C kategoriji osvojile su ekipe JKP Beograd put, a u D kategoriji, u kojoj se takmičilo 6 ekipa, pobedinik je bila ekipa GSP Beograd.
Lastinim vozačima čestitamo na osvojenim peharima i uspešnoj promociju naše kompanije na ovoj manifestaciji.