IZMENE NA POLASCIMA ZA NEMAČKU


Od 01. februara  do 31. marta 2023. godine  prevoznici na linijama za Nemačku : SP Lasta Beograd, Severtrans Sombor i DTG Touring,  održavaće linije ka Nemačkoj sa umanjenim brojem polazaka. Od prvog aprila polasci na tim linijama vratiće se na stari režim održavanja, odnosno na red vožnje koji je primenjivan do 01. februara 2023. godine.
Lasta  će ponedeljkom, utorkom, četvrtkom, subotom i nedeljom  održavati polaske iz Beograda u  (11:00 h), Novog Sada (12:30 h) i Subotice  do više  gradova u  Nemačkoj: Minhena, Augsburga, Ulma, Štutgarta, Karlsruhea, Manhajma, Frankfurta, Kelna, Dizeldorfa, Duisburga, Esena, Bohuma i Dortmunda.
Povratni polasci iz Nemačke održavaće se ponedeljkom i sredom u 06:00 h iz Dortmunda, Bohuma, Esena, Duisburga, Dizeldorfa, Kelna, Frankfurta, Manhajma, Karlsruhea, Štutgarta, Ulma, Augsburga  i Minhena.
Iz ovih nemačkih gradova : Dortmunda (u 06:00 h) , Bohuma, Esena, Duisburga, Dizeldorfa, Kelna, Frankfurta, Ninberga,  Ingolštata,  povratni polasci za Srbiju održavaće se: utorkom, četvrtkom i subotom  u 06:00 h, do Subotice, Novog Sada i Beograda.
Lastin kooperant na linijama za Nemačku Severtrans-Sombor, održavaće polaske iz Srbije: utorkom, četvrtkom i subotom iz Beograda u  (18:00 h), Novog Sada (19:30 h) i Subotice   ka Nemačkoj,odnosno: Minhenu, Augsburgu, Ulmu, Štutgartu, Karlsruheu, Manhajmu i Frankfurtu.
Povratani polasci održavaće se utorkom, četvrtkom i subotom  u 12:45 h iz Frankfurta Manhajma, Karlsruhea, Štutgarta, Ulma, Augsburga i Minhena.
Sredom i petkom, održavaće se polasci u 11:00 h  iz Beograda, Novog Sada (12:30 h) i Subotice do Minhena, Augsburga, Ulma, Štutgarta, Karlsruhea, Manhajma, Frankfurta, Kelna, Dizeldorfa, Duisburga, Esena, Bohuma i Dortmunda.
Povratni polasci održavaće se petkom i nedeljom u 06:00 h iz Dortmunda, Bohuma, Esena, Duisburga, Dizeldorfa, Kelna, Frankfurta, Manhajma, Karlsruhea, Štutgarta, Ulma, Augsburga  i Minhena.
Ino-partner na linijama za Nemačku DTG Touring održavaće polaske utorkom u 18:00 h iz Beograda, Novog Sada (19:30 h) i Subotice  do Drezdena, Lajpciga, Desau-Roslaua, Berlina, Parhima, Hamburga i Hanovera.
Povratak je četvrtkom iz Bremena u 11:10h, Hamburga, Parhima, Berlina, Desau-Roslaua, Lajpciga  i Drezdena.
Četvrtkom i subotom DTG Touring održavaće polaske u 18:00 h iz Beograda, Novog Sada (19:30 h) i Subotice  do Drezdena, Lajpciga, Desau-Roslaua, Berlina, Parhima, Hamburga i Hanovera.
Povratani polasci održavaće se utorkom i subotom  u 10:30h iz Hanovera, Hamburga, Parhima, Berlina, Desau-Roslaua, Lajpciga i Drezdena.
Napomena: Linija s povratkom iz Hannovera u četvrtak 02.februara 2023. godine će saobraćati.