IZMENE NA TRASI GRADSKIH LINIJA U SMEDEREVU


Na većem broju  gradskih linija u Smederevu, doći će do izmena trase kretanja vozila zbog radova na sanaciji  dela puta na raskrsnici ulica:  17. Oktobra, Nosilaca Albanskih spomenica” i  Šalinačke” u periodu od subote 07. oktobra (u 05:00 h) do nedelje15. oktobra 2023. godine (u 18:00 časova).
Poslovna organizacija Lasta-Smederevo obaveštava svoje putnike i građane, da će za vreme obavljanja radova u ovim ulicama, kojim prolaze Lastine linije, doći do izmena na delu trase postojećih linija. Alternativna trasa za saobraćanje javnog prevoza odvijaće se ulicom Vojvode Stepe (pored Gurmana), preko Carine, zatim niz Čapajevu ulicu ka potezu Nove Železare i moravskim  selima: Mihajlovcu i Dobrom Dolu.
Dok traju radovi, autobusi će na izmenjenim delovima trase linija koristiti privremena stajališta za navedene pravce: Gurman, Rimski bunar, stajalište kod škole na Carini, Ciglana, Donji Papazovac, kao i u suprotnom smeru.
U periodu izvođenja radova, dolaziće do manjih ili većih kašnjenja na navedenim relacijama, stoga Lasta apeluje na svoje putnike za razumevanje i strpljenje.
PO Lasta-Smederevo postupila je u skladu sa - Rešenjem o izmeni saobraćaja na delu trase kojom će se odvijati autobuski saobraćaj- koje je dobila od JKP Vodovod Smederevo.