LASTA CLUB KARTA

Saobraćajno preduzeće Lasta je od 02. avgusta 2022. godine ponovo  uvela popuste na svim međunarodnim linijama. Popusti su odobreni u u skladu sa ostvarenim brojem putovanja i putnicima pružaju mogućnost da Lastinu uslugu koriste uz simboličnu cenu, kao i plaćanje karte od samo 50 posto njene vrednosti.
Za putnike koji poseduju  deset iskorišćenih povratnih karata-jedanaesta karta je povratna Lasta club karta. Isti tretman imaju i putnici sa deset iskorišćenih jednosmernih karata- jedanaesta karta je jednosmerna Lasta club karta.
Putnici koji su ostvarili pet putovanja sa  Lastinom povratnom karatom na šestu povratnu kartu imaju popust od 50 posto. U istom iznosu popust ostvaraju i putnici sa pet iskorišćenih jednosmernih karata prilikom  kupovine šeste jednosmerne karte. Ovim popustima Lasta želi da nagradi lojalnost i vernost putnika.
 Karte ne mogu biti starije od dve godine i moraju da glase na isto ime i prezime. Cena Lasta club karte je 10,00 dinara.
Popusti su odobreni  na sledećim linijama:
Beograd-Pariz
Beograd-Monpelje
Beograd-Lyon
Beograd-Dortmund
Beograd-Bremen
Beograd-Frankfurt
Beograd-Hanover
Beograd-Đenova i Stara pazova-Đenova
Užice-Cirih
Beograd-Amsterdam
Beograd-Prag
Novi Pazar-Geteborg, Bujanovac-Jončeping
Podsećamo putnike da popusti postoje i za decu uzrasta do 12 godina, kao i za osobe starije od 65 godina.
Lasta je u međunarodnom saobraćaju prepoznatljiva kao tradicionalni prevoznik sa dobrom uslugom. U cilju podizanja kvaliteta usluge kontinuirano organizuje promotivne akcije na međunarodnim linijama kojima želi da putovanje učini povoljnijim i prijatnijim. U proteklom periodu realizovala je akcije promo cena na linijama za Pariz, Amsterdam, zatim nagradne igre na većem broju linija, podela higijenskih set paketa, podela lanč paketa....