NOVA PONUDA LASTINE TURISTIČKE AGENCIJE ZA SEZONU JESEN-ZIMA 2021/2022

 

 

Panoramsko RAZGLEDANJE BEOGRADA LASTINIM ZATVORENIM autobusom

Lasta  će od subote 06. novembra   po prvi put organizovati razgledanje Beograda iz zatvorenog autobusa-dabl dekera posebno brendiranog za tu namenu. Polasci će se za početak organizovati samo u dane vikenda, subotom u 16 h i nedeljom u 12 h, tokom jesenjeg i zimskog perioda.



 

Novo u Lastinoj turističkoj ponudi od ove jeseni je panoramsko razgledanje  srpske prestonice dabl dekerom  u jesenjim i zimskim mesecima, brendiranim sa novim prepoznatljivim simbolima Beograda. Razgledanje će biti organizovano uz pratnju turističkog vodiča na srpskom i engleskom jeziku ( simultano). Zbog ograničenih kapaciteta sedišta, poštujući sve epidemiološke mere, obavezne su rezervacije mesta u Lastinoj turističkoj agenciji na Savskom trgu 1A (ili na tel. 011/ 6641 251). Karte se mogu kupiti u autobusu pre početka razgledanja.

Početna tačka rute je standardno turističko  polazište – Trg Nikole Pašića, a trasa ide  putanjom najzvučnijih beogradskih bulevara, trgova i ulica. Po programu, razgledanje započinje iz neposredne blizine Starog i Novog Dvora i Skupštine Srbije, a na mapi obilaska  uvršteni  su najznačajniji lokaliteti našeg grada: Hram Svetog Save, Narodna biblioteka Savski trg sa spomenikom Stefanu Nemanji, trg Republike sa Narodnim muzejom i Narodnim pozorištem, zatim Jugoslovenska kinoteka, Kalemegdan,Park prijateljstva, Muzej Savremene umetnosti, Palata Federacije, Štark Arena, Most na Adi, kao i nove  atrakcije Beograda: Beograd na vodi, Šoping centar Galerija Beograd, Poslovno-stambeni komleks Skyline Belgrade…


 

Autobus zatvorenog tipa za razgledanje biće dostupan korisnicima i za vanlinijske ture, kao i za iznajmljivanje u različite svrhe:  razne proslave, turističko razgledanje  drugih mesta i lokaliteta u  sopstvenoj organizaciji…

Pozivamo sve naše sugrađane i posetioce- goste Beograda da ove jeseni i zime uživaju u lepotama i znamenitostima našeg grada korstći  Lastin  novi program panoramskog  razgledanja iz zatvorenog autobusa. 

Marketing služba „SP Lasta“ a.d. Beograd