NOVI REŽIM ODRŽAVANJA POLAZAKA KA CRNOGORSKOM I HRVATSKOM PRIMORJU

 

Nakon završetka letnje turističke sezone kada je prevoz ka Crnogorskom i Hrvatskom primorju bio organizovan sa većim brojem sezonskih polazaka, Lasta i njeni kooperanti će od 01. oktobra 2021. godine ka ovim destinacijama saobraćati po režimu redovnih celogodišnjih međunarodnih linija i u skladu sa zahtevima putnika.
 

Na liniji Beograd-Kotor polasci će biti organizovani  četiri puta nedeljno u redovnom terminu u 12:30 časova.  Polaske iz Beograda  petkom i  nedeljom održavaće Lasta, a četvrtkom i subotom kooperant Lasta Montenegro.

Dinamika naizmeničnog održavanja polazaka primenjivaće se i na polascima  iz Kotora, gde će Lastini autobusi saobraćati  subotom i ponedeljkom, a sredom i petkom autobusi Laste Montenegro u 06:30 časova. 

Na liniji Beograd-Split u primeni će biti režim sa polascimaiz Beograda ponedeljkom i petkom koje će održavati Lasta, a utorkom i subotom APP Požega. Prevoz iz Splita na nedeljnom nivou biće takođe organizovan sa četiri polaska i naizmeničnim održavanjem. Utorkom i subotom putnike će voziti Lastaponedeljkom i petkom APP Požega u 20:30 časova.

 

Na liniji Beograd-Poreč korigovan je red vožnje, ukidanjem polazaka sredom iz Beograda i  četvrtkom iz Poreča. Prevoz na ovoj liniji biće organizovan sa dva nedeljna polaska iz Beograda, ponedeljkom i petkom u 08:00 časova i iz Poreča utorkom i nedeljom u 08:30 časova.

Lasta je u međunarodnom saobraćaju prepoznatljiva kao pouzdan partner. Putnicima za Crnogorsko i Hrvatsko primorje i ubuduće će pružati bezbedan i udoban prevoz, uz druge pogodnosti.

 

Kontakt: Lasta Travel&Tourism
Tel: 011/6641 251
Email: turizam01@lasta.rs