PROMOCIJA PANORAMSKOG RAZGLEDANJA BEOGRADA

 


Lasta Travel&Turism danas je u saradnji sa Turističkom organizacijom Beograda promovisala novi program panoramskog razgledanja grada iz zatvorenog autobusa-dabl dekera. Promociji su prisustvovali predstavnici Gradskog sekreterijata za privredu i Turističke organizacije Beograda, zatim najprestižnije medijske kuće iz Srbije, mediji iz dijaspore i drugi gosti.

Tokom dvočasovnog razgledanja započetog na Trgu Nikole Pašića učesnici promotivne ture, u pratnji Zorana Mladenovića iz Udruženja srpskih turističkih vodiča, na nov način i uz mnoštvo zanimljivih detalja upoznali su lice ovog grada, njegove civilizacijske vrednosti, istoriju, kulturu i najlepše znamenitosti koje krase našu prestonicu.


Aleksandara Krsmanović, predstavnica Turističke organizacije Beograda izjavila je da je Beograd celogodišnja turistička destinacija koju strani turisti na najbolji način mogu upoznati upravo na panoramskoj turi iz zatvorenog Lastinog autobusa, i kada u Beograd dolaze prvi put i kada mu se iznova vraćaju. Prednost ovog načina razgledanja je u tome što se uvek može organizovati bez obzira na vremenske uslove.

Mira Vasiljević, rukovodilac Lasta Travel&Tourism uputila je poziv našim sugrađanima iz Srbije i dijaspore da tokom svoje posete Beograd upoznaju na turističkom razgledanju iz Lastinog autobusa, na kojem će pored znamenitih mesta, upoznati i najprestižnije novoizgrađene poslovne i stambene komplekse koje Beograd čine modernom metropolom.

Utisci drugih učesnika je da je panoramsko razgledanje grada jedan od najlepših načina da se upozna naša prestonica, da se otkriju njene tajne i da je gosti zavole.


Panoramsko razgledanje grada Lastina agencija organizuje u dane vikenda, subotom u 16:00 i nedeljom u 12:00 časova tokom jesenjeg i zimskog perioda. Razgledanje je organizovano u pratnji turističkog vodiča na srpskom i engleskom jeziku. Rezervacije karata mogu se izvršiti u Lastinoj turističkoj agenciji na Savskom trgu 1 a (011 6641 251), a karte kupiti u autobusu pre početka razgledanja.